View Single Post
Staro 06.06.2013., 13:36   #321
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor migmo Pregled postova
Imam problem sa igrom. Svako malo mi se smrzava i zatim alt-taba na desktop sama od sebe, pa onda više nemogu nazad alt-tab u igru. A ako ne ugasim exe preko task menagera odmah nakon što me baci na desktop, tada mi se smrzne cijeli komp pa moram hard reset. Neki puta mi se usporedno sruši i Firefox (koji radi u pozadini), a neki puta mi skoči popup da mi se driver grafičke srušio. Imam najnovije drivere a u benchmarku mi vrti igru na max grafici 35 fps average bez problema. Temperatura GPU ne prelazi 58°C. Imam instaliran onaj zadnji update 4. Neki prijedlozi šta da napravim? Nemogu uopće igrat igru, a trebala bi dobro radit.

jel imaš orginal igru ili torrent verziju ? pusti updateove, lijepo piči po vanilla igri, sve radi najnormalnije.

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Evo cisto da se pohvalim Drugu Brki, danas mi je djevojka kupila knjigu i bas se veselim citati lagano prije spavanja
čestitam lijepo od djevojke
samo, ne preporučujem čitanje navečer prije spavanja, meni je to 2 noći sjebalo budući sam kroz čitanje vizualizirao scene iz igre... prestrašno
Brko je offline   Reply With Quote