View Single Post
Staro 06.06.2013., 13:14   #356
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Sad se sigurno nece restartat na tmobile boot logu
To sigurno.

Nisam primjetio neke velike promjene flešanjem custom firmware-a, ali mi je dodao mnoge aplikacije koje ovaj tekomov nije imao. Nije mi mob laggao ni sa brandiranim FW, ne lagga mi ni sada. Jedino što zamjećujem je da ima više slobodnog RAM-a u Task Manageru.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ajde baš javi kaj se dešava sotim mobom, sad me baš zanima da li će normalno raditi.

pazi kaj ti velim do tekoma je brijem garant, ja ne znam šta oni rade sa tim mobitelima, ali očito je da NEMAJU PRAVO NA TO!!!
Eto, sad sam flešnuo Central European. Izgleda daje malo lakši od Global, ali sve u svemu bolje. Kao da se brže boota i nema onog rozog T više. Skinuo sam si .350 T-Mobile FW ako slučajno nebi bilo nismo znali, ali piše da debrandiranje nije warranty void, kao što je otključavanje bootloadera, tako da sam bez brige.

Nego, vidim na XDA forumu, lik iz Belgije je dobio danas 10.1.1.A.1.307 update. Kaže da je dobio preko PC Companiona, da je OTA trenutno nedostupan. Ja nisam dobio ništa, ali vjerojatno je to to onda i kroz dan-dva će biti.
Brko je offline