Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.06.2013., 13:04   #6091
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Sepultribe Pregled postova
njemu je igra dobra i meni je bila,al ne igra mi se nekaj kaj izgledamo svi isti i igraju samo botovi , od svih ljudi na svijetu koji baš igraju je mala šaćica ljudi ostalo su sve botovi svi igraju tako ..kome to još nije jasno izgleda zna jako malo o diablu ..dialo igra je bot game i botovi odnesu njaviše dobrih itema a mim debili farmamo u nadi da bude nam nekaj dropalo koji naivci ...botovima dropa... pa ekipa igra sama na četiri acc s botovima na 1kompu nije teško to vidjet samo se malo pogoogla
Pa onaj super monk, InigoMontoya il kako vec, 4 klijenta + 4 loot alerta i jos streama kako to radi, a blizz kao bana 3rd party toolse dok igras.
4 klijenta = 4x veci drop, a kako sve igra samo sa jednim misem i broadcasta taj imput na ostala 3 klijenta to je defacto botting.

http://www.twitch.tv/d3_inigomontoya
I jos nije popio ban...

Banali su onog Zillian "invalida" sta je igrajuc D3 kupio donacije sebi za invalidska kolica i ta sranja, i digao je samo za kolica 2.5 ili 5k $. Radio je ogromne donacije svojim subscriberima na twitchu, i na kraju se doznalo da je bezocno botao. Jer je glupan tabao u bot interface dok je streamao D3.
Koliko glup trebas bit za to, i onda se digne iz kolica i odseta van ekrana

KingKongor je potrosio milijarde kupujuc UNID echoing, imao je pun stash i sve mule likove dupkom pune furya i onda na identify, nije dobio nista vrijedno spomena. Sve gledali preko streama, stotine echoinga i nista.
A imao je 28+ milijardi golda, kako?

Ma naravno da se bota, blizzu je trebalo ohoho da uopce prizna da je duping prisutan, netko je pokazao na D3 statsu da ima 10-15 totalno istih manticorea u upotrebi, pojavili se gotovo istovremeno u bescjenje na AH, a blizz prvo brisao postove a poslije obecavana istraga.

Customer support za 5. Pogotovo sad kad su opet zasrali Ah sa onim stackovima golda gdje je ekipa iz cancelanja prodaje dobivala nazad visak para I onda su banali pola krive ekipe.

BladeRy je offline   Reply With Quote