Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.06.2013., 12:05   #6089
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
haha podsjećaš me na one, koji uplate masne svote na super sedmicu i
onda kad oni ne pogode jackpot, viču "loto je namješten"-
Svi čekaju "jedan drop"? "THE DROP"? A ne baš. Je i ja se nadam prije nego napravim ID legendarya ali primarni motiv je zabava i igra.
Igra je jednostavno - zabavna!. I to je razlog da je ljudi igraju.
Priča će ti držati vodu kad će serveri zjapit poluprazni..
Haha, trol, haha.

Loto igram i redovito gubim, u par godina sta igram bingo, nisam dobio do danas 5 u redu. Znaci minimalno 1 tiket sedmicno = 52 godisnje = 520kn * 3 godine il nesto i ja nisam do sada dobio 10kn nazad. A zasto igram, jer osim sta sam optimisticni idiot, imam shanse dobit...valjda...barem statisticki.

Glede "dropa", kao sta i drugi kazu, dosta ekipe vise ne igra, friends lista je ociscena jer se strana ekipa nije logirala mjesecima, ovi domaci tu i tamo. Oni sa recent liste ekipa veceg P levela se isto ne vidi, ne igraju.

Zasto blizz nema counter koliko je D3 igraca online? Eto cisto informativno? Pa da od par miliona prodanih primjeraka igre imaju par (desetaka) tisuca igraca? Kako bi to zvucalo?

Igra je zabavna prvih par prolaza, vecinom radi razlike u klasama, dalje se svodi na beskonacni grind. D2 nije imao AH, i ljudi su igrali 10 godina jer je grind bio potreban.
U D3 grind je nepotreban, tj, nerfan je tako da trebas gledat AH jer inace 10 godina ti treba za opremit se na srecu. A tu ulazi RMAH gdje svatko proba zaradit koji $/€ i na koji blizz dize postotak, i eto se ekipa zaljepi na grind jer u pozadini ocekuju profit.
Nase trziste je zasrano, americko jos radi, vrte se lude pare na RMAH, ekipa je postala da su dizali po tisuce dolara mjesecno na igranju D3.
Ostatak su prokleti botovi, svaki put kad se logiram nadjem 3-4+ friend invitea od gold sellera.
I to uvijek sa istom porukom, rekao bi covjek da su pametni ljudi u blizzardu u stanju napravit filter za poruke u kojima se pojavi gold + buy + cheap, ali neeee.

Igra je dobra, al vecinom zato sta je engine ispeglan do jaja, sta je vecina kupaca bila stara D1 i D2 generacija, koja je razocarana sa sadasnjim stanjem. Balavurdiji je ovo samo jos jedna igra u nizu koju je kupio tatica ili mamica i za 10 dana mu dosadi i ajmo nesto drugo.

BladeRy je offline   Reply With Quote