View Single Post
Staro 06.06.2013., 10:20   #1
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
State of Decay

Official link

Za sada je igra izašla za xbox ali od developera je najavljena i za PC, no datum nije preciziran.

Gameplay: (pogledajte cijele filmiće, super su)
link 1: IGN gameplay i malo pojašnjenja što i kako.
link 2: Gameplay po noći i pomalo dodatnog upoznavanja sa mehanikom igre.

Evo moj osvrt na viđeno sa YT-a (c/p sa drugog foruma):

"Nakon što sam pogledao dosta filmića gameplaya na YT-u, mogu reći da me ovo baš zagrijalo
Mehanika RPG elemenata je odlična, fokus je na preživljavanju i zajednici a ne na šutiranju/tabačenju okolo..
Grafika je odlična, igrivost još bolja, otvoreni svijet fenomenalan.
Igranje po noći (noć u igri) je baš spuuuuki i fora. (ali opet, nema nekog elementa iznenađenja jer je gotovo sve (zombiji) vidljivo na mini mapi), no treba pričekati pa vidjeti kako će to biti realizirano na PC verziji.

MINUS
Ono što me smeta je "iskakanje" grafičkih objekata relativno blizu ispred tebe, ali nadam se da će kod PC verzije to biti bolje odrađeno pomoću draw distance ili kako se već zove.
Kao i u Far Cry-u 3, skoro sve je vidljivo na mini mapi, a to mi se uopće ne sviđa jer full pojednostavljuje igranje i full uskraćuje doživljaj traženja i iznenađenja. npr, svaki auto je vidljiv na mini mapi, zombiji i horde zombija čak i neke stvari za pokupiti.

Nešto tipa serija The Walking Dead, znači preživljavanje tebe i tvoje zajednice.. pronalaženje drugih "normalnih" ljudi, seljakanje na bolje pozicije, crkve, utvrde od kuća i slično.. sakupljanje namirnica i dijeljenje istih sa članovima zajednice.

Sve u svemu, kad izađe za PC treba pričekati neki patch i možda, ukoliko izađe, patch za isključivanje vidljivosti određenih stvari na mini mapi..
Uglavnom, jedva čekam

EDIT: aha, sad sam skužio (valjda).. Auti i ostale stvari (zgrade) budu vidljive na mini mapi ali tek nakon što ih se "otkrije/vidi" sa neke povišene lokacije.. Ajde dobro, opet nešto što je super napravljeno.."

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 06.06.2013. u 12:07.
Omerta je offline   Reply With Quote