Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.06.2013., 10:03   #6083
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Za dobrim konjem prašina se diže.
Zato je i D3 forum pun ljudi koji o njemu pričaju na pas mater a i dalje ga igraju-

I ne radim ja "za blizzard" i stvaram mu reklamu.
To upravo radite vi sa svojim konstantnim nazovi "napadima".
Niste ni svijesni, vi ste blizzardova najveća propagandna mašinerija.
I sve to od lika sta je prije koji mjesec hvalio blizazrd na sva usta kako je patch super i kako je sad prava stvar a u produzetku pitas sta su promjenili i gdje je change log?

Glede dobrog konja i prasine, evo ti replika.
Milion muha jede govno. Znas zasto? Jer ni sami/e neznaju sta rade. Ekipa je kupila D3 jer je bila prevarena sa najavama runea i gameplaya. Ogroman dio onoga sta je bilo u gameplay videima uopce nije u D3, ni dan danas.

Sta buljo kaze, ekipa igra jer svi cekaju onaj "jedan" drop da ga utope na RMAH, a AH/RMAH je u tolikom rasulu da itemi idu po 500+ mill a ti nemozes zaradit za nacraftat gemove ko covjek (i ne mislim na markize).

Crafting je trebalo 1 godinu da izbace, PVP ko da ga i nema, potpuno je besmislen. Drop sistem je kompletno sranje, RNG je namjesten do jaja da ti padaju bespotrebna sranja koja moras pokusat prodat na AH da bi kupio nesto sta ti je upgrade... jer ga docekat kao drop bas i neces.

Gdje je filter za smece na ekranu? Jel bas moram gledat tonu bijelog i plavog smeca sta kupi 1% ljudi i gdje god kliknem na pod da pokupim neko smece greskom?

A jel uopce treba o balansu klasa pricat?

Ti branis igru ko da ti je materina, nema greske u njoj, em trolas tako losim argumentima da je to komedija.
Mi odgovaramo jer nam je dosadno uz jutarnju kaficu

BladeRy je offline   Reply With Quote