Citiraj:
Autor X-Plosiv
Nisu spam postovi. Iako ima samo jednu grešku. Tek kada dođeš na 30 lv shvatiš kakav si njub.
Rune se ne kupuju do 20 levela. To je bacanje para. Salient, prihvaćaj kritike kao što to prihvaćamo svi. Ja sam do sada potrošio 247k IP-a, i vjerujem da mi treba još tri puta više da si kupim sve što želim.
Do 20lv ono što uvijek savjetujem jest samo čuvati pare i onda kupiti 2 rune page + champove. I kada dođeš na 30 lv, odigrati još 200 gejmova prije nego kreneš ranked 
|
Rune se kupuju kad ih odlucis kupiti a ne kad ti neko kaze da se mora kupiti, kao i sve ostalo
Ja sam isto tak potrosio malo vise od 400k, a od toga je bilo oko 300 ip-a na t1 rune na pocetku jer sam ih kao pocetnik/nub kupio nekoliko za probu ak se dobro sjecam pa usput kasnije isprobavao rune combiner i zamisli, the world is not doomed. Tih par stotina Ip-a mi nikad nije falilo makar sam isto imao logiku da sve cuvam za t3. Ako si bas hardcore mozes cuvat bas sav IP i smatrat da je sve ostalo bacanje i fakat je ako kupujes za abnormalne iznose al recimo za 15 po slotu bi uzeo bilo kad nego ostavio prazno do 20 jer je jednostavno cost efficient iako ih poslije mozes bacit/unistit. To je u vrijednosti doslovno 2-3 win-a. A sad svako ima svoje misljenje i isto tako svako moze odluciti kak zeli napravit heh.