View Single Post
Staro 05.06.2013., 22:29   #2250
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Sailent Pregled postova
To sve ovisi koji je level i da li zeli imati bar nesto dok nece moci imati max tier. Ako je netko vec 30 ili preko 20 onda normalno da vjerojatno nece kupovati manji tier rune vec ce sparat za tier 3 kad vec do sad nije nist kupio.
Ili ako vec imas tier 1 od prije, normalno da neces dalje kupovati lower grade rune (za specificni role/champ) jer je to ocito samo bila zamjena za prazno dok se ne skupi za tier 3.
Isto tako tier 1 ocito postoje da se kupe, da riot razmislja na tvoj nacin nebi ni postojale. To sto ti mislis da su bezvrijedne to je druga stvar, a ja sam podrazumijevao odnos stats:cijena jer naravno da su puno losije u odnosu na tier 3 i ne mogu se prodati. Npr. tier 1 daju ~1,8 puta (niti duplo) manje statse, a kostaju 13 puta manje. Za cijeli set treba manje od 650 IP-a dok isti t3 set s takvim skoro duplo boljim statsima kosta ~8,6k IP (to je za; ad marks, armor seals, mres glyphs, ad quints - ali je isti omjer svugdje).
To je velika razlika i da, velika je razlika u statsima ali su u tom slucaju tier 1 "ok" deal s obzirom na kolko kostaju i bolje je imati njih nego pola prazne runebook stranice - IMO. Tada ispada da i nisu toliko bezvrijedne pogotovo ako si ih koristio ranije i npr. nastavis koristiti preostale stare gdje ti fale tier 3. To sto ove tier 1 kasnije ne mozes prodati ne znaci nista jer 15/30 IP-a ili koliko vec kosta runa nema preveliku vrijednost.
Tier 2 se ustvari i ne isplati bas uzimat (i mozda smo se tu krivo skuzili jer sam ja prvenstveno mislio na tier1 radi cijene) jer je slicna situacija kao i prethodno (s tier 1 i tier 3) ali su manje razlike u cijeni/statsima u odnosu na t3 i tu se slazem da bi bio baceni IP kupovati te rune jer im cijena zapravo nije puno manja od t3 runa i naravno nemogu se refundati/mijenjati pa se svakako vise isplati pricekati i skupiti za tier 3.
Nije baš da te razumijem, malo pišeš jedno, malo drugo... uglavnom, sorry ali ti nemaš pojma. Niukojem slučaju ne treba kupovati tier 1 i tier 2 rune. Ne, nije bolje imat popunjen tier 1 page nego ništa zato što si ti do 20. level apsolutni nub što se igre tiče i glavno je da isprobavaš što više champova.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote