Po drugi puta mi riknuo miš MX518, opet jedna tipka otkazala poslušnost!?
Ostavio na RMA, rekli su da ću najverovatnije dobit G400 u zamjenu, jer MX518 više nije dostupan.
Nadam se pozitivnom ishodu...
Citiraj:
Autor rockodaddy
Links je po meni dno dna šta se tiče zaštite samog kupca i želim podijelit svoje mišljenje na forumu.
Kupio sam novi logitech g9x koji je prvi dan radio kako treba a već drugi dan se pokvario. Brže bolje sam ga otišao zamjeniti ali to nije bilo moguće.
Kaže teta da su se nožice izlizale i da ona taj miš neće moći vratiti u prodaju i da miš treba na popravak u Zg. Nožice se jesu izlizale nakon par sati gaminga ali mene to apsolutno ne interesira jer mi je prodan defektan miš koji se pokvario sljedeći dan. Sad ja čulim doma bez novaca i bez miša .Koliko lihvarska firma moraš bit da se ideš lihvarit za jedan miš koji tebe u nabavi tko zna koliko košta a vjerovatno si u mogućnosti rještiti taj problem sa logitechom i pustiti kupca na miru . Sad će oni lihvarski pokušati popraviti taj defektni miš i vratiti mi taj defektni miš koji sam ja kupio prije dva dana.
Miš ću vjerojatno razlupat doli u dućanu kad mi dođe isti nazad popravljen od najlihvarskije firme na svitu koja bi prodala dušu za 600 kuna.
Eto svitu to je Links.
Hvala
|
Jel ovo riješeno?! Malo si prenaglio u reakciji, vjerovatno ćeš dobiti novi miš i svi sretni.