View Single Post
Staro 04.06.2013., 23:07   #3210
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,805
alkar vision usridu, štoviše to je opomena

valjalo je della kupit jel

@toorop... ma kaki to su esencijalne ikonice tipa folderi A i B

edit... nego priča sa ovim usb svičerom desno od spikera:

dođem u bauhaus i uhvatim prvu limenku crnog spreja na koju naletim kadli ono 70ak kn... whooaaaaaaaaa stani malo ne dam 70kn za sprej za to malo govno ni u ludilu, idem dalje kadli ono sve skuplje da bi došli tamo negdje do 150kn.

ma bjež sotime odmene i nalazim na dnu police duplo manje sprejeve (što je debeli overkill za ovo malo) za 20ak kn i zemem mat crni sprej.

dođem doma i stavim novine preko stola vani na dvorištu i nemam na kaj staviti kutijicu i nađem kutiju neke žarulje u podrumu i smjestim je malo povišeno da mogu odozdo uhvatiti rubove. tako ja sprejam sve fino i po ps-u da se ne razlije boja i to sve zgleda mrak.

zove žena i ja šetam po dvorištu i brbljam tako to i da bacim još jednom pogled na odličan posao i uputim se ka kući... nisam dva koraka napravio i zvekne vjetar i baci mi kuticiju na novine naravno ovom top površinom face down! MA KAK TI JE TO USPJELO sa visine 5cm?!?!?

dobro dignem kutijicu i naravno zakeljila se za novine i ima sada fleke po sebi, a sam materijal je lagano hrapav i da to idem šmirglat bi bilo totalno bezveze i kužilo bi se da je nešto rađeno.

ajde samo preko toga još koji premaz i kreće ka boljemu da bi nakon jedno 2-3. stvar bila ko nova, još sam ja prstima intervenirao u međuvremenu i napravio još veći kaos.

reko super i zove me obližnja birtija da printer ne radi i odo ja fušat, bacim još jednu ruku tek tako jer mogu i odem... odradim fuš zove čovjek za procesor i trči doma, tu nastane neko sr*nje sa garancijom, treba kopirati i šta ti ja znam i dobro to sve riješim i napokon sjednem od jutra u stolac ono već skoro 22h.

tako ja sjedim i gledam po svom novom kompu, klokam, testiram i bla... odjednom odvuče mi pažnju neki zvuk izvana koji je konstantan već neko vrijeme, otvorim prozor a ono kišetina mrtva, a kutija vani sa zadnjim slojem na sebi i zaboravio skroz.

MA KREPAJ!!!

ostavim do jutra danas, ujutro opet je vjetar sprašio sa te kutije žarulje iopet pala na rub i naravno shebao se rub.

dobro.

poslije posla ja idem te točkice kiše prešpricati i sve 5, pošpricam od naprijed i krene neka kristalizacija ko snijeg preko pola fronte i ono na očigled se širi... pa koja ti je božja mater sada i to ne staje ono širi se KO KONDOR BRE!

uto će uletiti moja židovska odluka malog spreja i nestaje spreja i to se proširilo i sada je ružno i to je moja tužna priča od danas.

ali nije tu kraj, sredit ću ga ja makar mi to bilo zadnje!

Zadnje izmijenjeno od: syss. 05.06.2013. u 15:29.
syss je offline   Reply With Quote