Citiraj:
Autor Neo-ST
uh, grdno se varaš, nekoć mi se sviđao međutim sad mi se gadi. Postali su ko iphone, samo šta im je softver teški šrot i nemaju tu kvalitetu kućišta 
|
Uopće nije bitno. Ljudi su se počeli pjeniti čim loše nešto kažeš o Samsungu više nego da si ih uvrijedio ili člana porodice. Mislim, uvijek je toga bilo, često oko automobila, ali ovo je sada već postalo bolesno. Prvo, daš 3000+ kn za fakin mobitel i onda si se još u stanju i potući sa nekim neistomišljenikom koji ne gleda mobitel iz kuta od 172° ili kaj ja znam kaj.
Meni se ne sviđa Samsung i to sam izjavio još 2010 kad sam prvi puta vidio SGS (izuzev SGS2, to mi je OK mob). Ne kažem da nije dobar ekran ili da je mobitel smeće, ali, to nije mobitel za mene. Stoga cijenim da ljudi kažu da Xperia Z nije za njih, a ne da je smeće od mobitela na temelju internet reviewa, drkanja po njemu u nekom T-centru 5 minuta ili od frenda za stolom u birtiji šaltanjem po meniju da se vidi jel fluidno leti i nakretanju da se vidi kako se niš ne vidi (što se vidi da nije istina

). Tada možemo pričati o objektivnosti pojedinih korisnika. Do tada, živili
Citiraj:
Autor burmuz
Kao što sam već rekao, za 1500 kn koliko sam dao za svoju Xperiu Z prezadovoljan sam. A što se tiće samsunga, dok ne poprave kvalitetu izrade nema šanse da uzemem od njih mob.
Taman posla da dam 3000 ili više kuna za mob a da mi se plastika vija pod prstima. Za te novce hoću ne Gorila Glass, nego safirno staklo, i kučište barem od aluminija kakvo ima HTC One. Onda možemo razgovarati. Bang for buck.
|
+1
Citiraj:
|
I da, AMOLED ima neprecizne boje, eye candy je.. ali to nema veze s točnošću. Prezasićene su.
|
Nosim kontaktne polutvrde leće i inače mi je slika oštra. Gledao sam 30 minuta u SGS3 kad sam se igrao sa njime, isteklo mi je pola litre suza od tih boja. I naravno, da to spomenem u Samsung temi, rekli bi mi "eto ga fenboj/hejter. AMOLED je najnajnaj".