View Single Post
Staro 04.06.2013., 15:30   #323
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Da, jbg, posto sam njih dvoje imao na stolu, nisam imao bas najbolji fotic kraj sebe, prosla mi vec dva Z-a kroz ruke, i kad ne gledam u nista drugo osim njih, ekran je dobar, kad vidim S3 ili N2 kojeg sad imam, boze sacuvaj, nebo i zemlja, kao da gledam totalno razlicite slike, nisam jos imao S4 ali kakvu on tek razliku radi kojemu je zapravo Z direktna konkurencija. Imao sam dva dana S3/Z jedan kraj drugog i meni stvarno lose izgleda Z-ov ekran kraj ovoga, mozda sam naviknut sa Amoled ekrane ali meni su osobno ohoho bolji.

Na kraju, ukusi su tu da se pljuje po njima ne Suma sumarum, pored ispod prosjecnog ekrana, zamjerka na bateriju, di su tih 2330 mAh?? S3 ga i tu sije, jos jedna velika zamjerka ide Wifi adapteru, naspram S2/S3/N2 gro slabiji, u sobi gdje na navedenim imam 2-3 crtice ovaj uredno gubi signal, krajnje iritantno, onda se spaja na 3G na kojem pocica bateriju kao dobar dan. Steta, prekrasan mobitel, vodootporan uvijek +, kvaliteta izrade daleko iznad Samsunga, software takoder odlican, nema lagga whatsoever, ali ove gore navedene mane mu nemogu oprostit, Z goodbye