pozdrav ljudi, imam jedno pitanje...
curi je krepao jučer u8650-1, bio je na punjaču i kad ga je isključila, samo se zamrznuo. gore je bio custom rom cm7.2, koji je do tad radio odlično. zapravo je zadnjih par dana bio malo spor, ali to sam pridavao broju aplikacija i spremao sam se napraviti backup i factory reset, ali sam zakasnio.
probao sam preko cwm obrisati dalvik cache, restorati factory settings, ali mobitel se ne boota do kraja kako treba. na cm se vrti logo moda, i tu staje.
kasnije sam flashirao novi cwm i drugi rom (fundowsky, zadkyn, benru) - dešava se ista stvar - sistem se podiže do određene točke, a onda se ili zaglavi ili se restarta sam od sebe.
na kraju sam vratio stock rom (tele2) i telefon boota do wizarda za podešavanje kad treba dotaknuti android logo da bi se započelo s radom. tu cijela priča opet staje i ide na reboot ili ostane zamrznut. eliminirao sam sim karticu i sd karticu iz priče, testirane su i rade u drugim uređajima, a telefon se isto ponaša i s karticama i bez kartica u sebi.
flashiranje stock romova uvijek prođe sa sd kartice bez problema, tek kasnije se zamrzne kao što je opisano.
telefon nije bio overclockan.
jel spreman za vječna lovišta i elektronički raj za androide?