View Single Post
Staro 03.06.2013., 21:58   #11
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Za Kovača sam čuo samo pohvale. Nadam se da si imao prilike upoznat i profesore/asistente sa katedre za fiziku jer su svi redom prvoklasni profesori koji su nenormalno zanimljivi i strastveni za materijom koju predaju te uživaju u radu sa studentima.
E nisam, nema fizike na stručnom računarstvu ali sam pričao sa prijateljem(ET) koji je čak rekao da će na 4-5 godini uzet nešto iz fizike jer mu je zanimljivo, i dosta smo pričali o fizici na kavama, baš o temama koje su profesori predavali tako da kroz priču znam, ali Kovač mi je broj 1 definitivno

Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Školujem se već 15 godina. Jesu li više gotove te osnove!? I 1+1=2 se može predavat na zanimljiv način samo treba tu uložit truda. Koja je motivacija profesoru da napravi megakul slajdove, nađe animacije i videe na internetu itd. kad mu lova ne ide ni iz džepa ni u džep. Najčešće su to profesori koji ili čitaju sa slajdova ili prepisuju na ploču ono šta već piše u knjizi. Prvu godinu sam išao na sva predavanja, ali me bogami više neće vidit.
E baš je tu profesor Kovač zakon , osnove osnova elektortehnike ispriča zanimljivo, a u srednjoj sam plaka od dosade na to :P , usporedbe sa stvarnim životom, pojednostavljivanje, ma da su svi upola ko i on završio bi taj faks u predroku
OuttaControl je offline   Reply With Quote