View Single Post
Staro 03.06.2013., 21:51   #2496
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ja ga našao u ZGB u Vukovarskoj. Prvo je lik za šalterom bio malo zatečen jer ih očito nisu informirali da ga nude u paketu ali je brzo našao i donio mi iz "podruma" telefon u kutiji, Simpa start paket i microSD karticu 4GB - 898 KN. Unutra su još i slušalice, punjač na koji se zaštekava podatkovni kabel. 2g je garancija.

Uglavnom, telefon je fora. Ništa ne škripi, stražnja maska sjeda normalno. Zaslon je OK, u rangu je mog Nexusa S (nisam imao s čime uspredit bolje). Nema izbijanja svjetla, nije blijed, dosta to sve oštro izgleda. Rad je fluidan, fino skrola prozore sa aplikacijama, touchscreen je isto u redu. Tu i tamo zalagga u nekim situacijama, ali na trenutak (vjerojatno RAM). Uglavnom, dječje boleštine nisam uspio pronać.

Sučelje (Huawei Emotion) mi je malo "sirovo", vuku neke stvari malo na Touchwiz koji i inače ne preferiram ali nije toliko radikalno. Huawei isporučuje solidne aplikacije koji ne zauzimaju previše prostora, tipa flashlight ko na HTC-u, neke widgete, uglavnom ako se gledaju funkcije - Huawei Home je dosta dobra zamjena za stock Launcher. Ima ikonice u notification draweru za brzo paljenje wifija, podatkovne konekcije, screenshot i slično (dizajn isto vuče na Samsung ).

Kamera je super za te pare, stvarno sam iznenađen fotkama. Baterija je 1950 mAh, zapravo piše da je nazivno čak 2020 mAh ali dolje onda ispod da je 1950 mAh. Morali smo ga odma na punjenje stavit tak da ne znam ništa o bateriji.

Uglavnom, vidjet ćemo za nekoliko dana kak će se ponašat, sestra je uglavnom super zadovoljna
Ti si Y300 dobio za 900kn za bonove?
Meni mulac iz T-Centra u Rijeci rekao da je najjeftiniji u S tarifi za 1000kn + 55kn mjesečno. Kao da ga uopće ne prodaju po 900kn za bonove i da sam ja nešto krivo pročitao
http://prntscr.com/1844mr