View Single Post
Staro 03.06.2013., 16:37   #1947
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ne mogu zamislit, daj mi ti reci tko je taj koji će kupiti recimo 4000 kom nečega, koliko će to platiti, odakle mu novci i koga on predstavlja?
Nevjerovatno je da se ovdje priča o nekakvim kontejnerima i naručivanjima istih kao da se naručuju čunga-lunge.
Pa da je to takva laganica onda bi SVAKI UVOZNIK tehnikalija svaki dan dovozio ovakve kontejnere i nudio tablete i ostale stvari za džabe.

Daj malo pročitaj koje su obveze uvoznika: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...02_20_485.html

Može pisati i 10 god., mene zanima gdje ćeš ti to nositi na servis i kome ćeš reklamirati?
Jel ovome: peterfaj?

Ovo je opis firme na crnom jajetu:
Po podacima iz sudskog registra:
- Firma ne posluje godinu dana nego pola godine
- Kojim to ambicioznim kadrom s jednim zaposlenim 25-ogodišnjakom?
- Kojim to pristupačnim cijenama? Gdje je njihova ponuda i šta su prodali do sada?

Ne ulazim sad u to jel ovo muljaža, ko će imati koristi i sl., ali me fasciniraju ovakve imaginarne firme registrirane na pitaj boga koji prostor, a komuniciraju preko gmail adrese.

Osobno mislim da nitko neće biti oštećen nego se radi o čistom promoviranju crnog jajeta, prodat će par ovih tableta (toliko ih i imaju) i doviđenja, napravili su hype i cilj je postignut, već viđeno.
Pa otvorim firmu i s vlastitim kapitalom riskiram i naručim pun kontejner čarapa,wc daski,tableta...šta god,moj problem je hoću li uspjet prodat,moj rizik,ali bilo kakav biznis je rizik,ponekad izgubiš,ponekad dobiješ.

Ne trebaš mi linkat šta zakona kaže,(s tim komadom papira doslovno možeš guz... obrisat,ljudi u HR svašta rade i mogu šta hoće) jer je moja firma uvoznik 24 godine,doduše iz EU i amerike,i nije tehnička roba u pitanju.

S svim ostalim se slažem,klasična HR priča...no meni iskreno,vrijedna tih 350kn,koje btw crno jaje osigurava od zajeba...a tablet ako i potraje 6 mjeseci,isplatit će se