View Single Post
Staro 03.06.2013., 09:41   #2956
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor iNoob Pregled postova
Kako vi igrate ovu igru? jel plaćate ili šta? Jel su veliki penali ako se ništa para ne troši. Probao bi igrat ali ne mislim ništa kupovat s pravim parama.
Igru mozes igrati free, a mozes i € trositi, kako zelis, ako trosis € u svakoj borbi dobijas 50% vise kredita i 50% vise eksp za posadu, brze napredujes
€ ti ne garantiraju nista vise, ako netko igra blesavo on i dalje igra blesavo bez obzira na kolicinu € koje potrosi na igru

Pogledaj par stranica nazad (prolistaj starije postove na forumu), imas link za kod za pocetnike, dobijas prvih par dana premium acc i nesto golda, cisto da usporedis sto i kako radi u igri, po meni idealno za pocetnika

Evo i sam imam dva acc trenutno (jedan rezervni napravio ako na glavnom dobijem bananu), nisam dosada ni jedan jedini € na igru potrosio, a i ne namjeravam, znaci moze se i bez €, je malo sporije napredovanje, ali me to nesmeta, ono sto je glavno da uzivas u igri (kao i u svakoj inace igri koju igras), a ako zelis uvijek mozes € da potrosis, netko na cugu, netko na kurve, netko na WoT.