Citiraj:
Autor iNoob
Kako vi igrate ovu igru? jel plaćate ili šta? Jel su veliki penali ako se ništa para ne troši. Probao bi igrat ali ne mislim ništa kupovat s pravim parama.
|
Igru mozes igrati free, a mozes i € trositi, kako zelis, ako trosis € u svakoj borbi dobijas 50% vise kredita i 50% vise eksp za posadu, brze napredujes
€ ti ne garantiraju nista vise, ako netko igra blesavo on i dalje igra blesavo bez obzira na kolicinu € koje potrosi na igru
Pogledaj par stranica nazad (prolistaj starije postove na forumu), imas link za kod za pocetnike, dobijas prvih par dana premium acc i nesto golda, cisto da usporedis sto i kako radi u igri, po meni idealno za pocetnika
Evo i sam imam dva acc trenutno (jedan rezervni napravio ako na glavnom dobijem bananu), nisam dosada ni jedan jedini € na igru potrosio, a i ne namjeravam, znaci moze se i bez €, je malo sporije napredovanje, ali me to nesmeta, ono sto je glavno da uzivas u igri (kao i u svakoj inace igri koju igras), a ako zelis uvijek mozes € da potrosis, netko na cugu, netko na kurve, netko na WoT.