View Single Post
Staro 03.06.2013., 08:06   #2488
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jipii i thnx.. jednostavno kad čovjek odvoji 5 sekundi za pročitat

Citiraj:
Autor ToroRosso Pregled postova
Imam One S eto vec nekih mjesec i pol i odusevljen sam mobitelom. Krenuvši od izgleda pa do fluidnosti samog OS-a. Jedino sto bi za te novce mogao imati 720p ekran, ali eto ne moze sve biti savrseno iako ga po meni ovaj super amoled izvlaci dosta dobro. Ako nisi neki ekspert tj. ako si prosjecni korisnik i ako si imao neku kramu do sada ovaj ekran ce ti biti avion. Case ti je metalan i u ruci lezi fenomelano iako si stavi neku maskicu da ne bi bilo. Preporucam ti da uzmes Nillkin.. prek ebaya za nekih 8USD a stvarno je kvalitetna. Tvrda plastika, a opet nije onako robusna u smislu da mob ne dolazi do izrazaja uopce.

A sto se baterije tice.. na stock JB mi je trajala dobar dan i pol pri umjerenom koristenju( face, gmail, poneka igra, whatsapp) .. s tim da sam upalio power saver kad je bat pala ispod 25%

Ukoliko ces stavljati Custom ROM-ove dosta dobar ti je CM 10.1 i ViperS ako ti je sense drazi.
Thnx i tebi i kolegi tutixu, info iz prve mi je najdraži..
Baterije me bilo strah ali ako traje do kraja dana bez beda (ono uz ostatak bar 15ak %) to je ok.. punim preko noći i ćaos..

I prije kupovine još "samo" jedno pitanje:
Za istu lovu preko frenda mogu kupiti Xperiu S..od bitnih značajki vidim da ima bolji ekran(i to mi se čini dosta), kameru,nešto jaču bateriju..Pa čisto ono, da li je možda ona bolji izbor ?

Zadnje izmijenjeno od: schetz. 03.06.2013. u 10:26.
schetz je offline