Citiraj:
Autor RaWeN
Zar nije tako na svakom faksu!? Stari prdonja jedva čeka raskrstit sa predavanjima, nitko ne ulaže ni 5% energije da učini predavanja zanimljivijima.
Ja sam na FESB-u na elektrotehnici preddiplomski i kolko čujem, računarstvo je pizdarija. Ja imam dojam da ti oni daju samo kostur onoga šta trebaš znat i onda ti sâm kući radiš popunjavajući svo meso koje fali. Po meni je to ogroman plus i potpuna suprotnost bezglavom drilanju zilijuna zadataka i sranja... Na FESB-u je ležernija atmosfera, možeš svojim tempom ić bez previše pritiska i stresa.
Nekog ko je išao na oba faksa možeš slobodno zaboravit. Pratim 2-3 foruma i nikad na takvog nisam naiša iako su bili vrlo traženi. 
|
jedino prof. Kovač se stvarno trudi(i Crnjac, asistent iz programiranja 2 je bio dobar) , bar kod nas je, iako nam je nebitan predmet, a neznam, kad sam upisiva nisam to očekiva, a još sam doživio par administrativnih gluposti koje te odbiju još više, al ne krivim nikoga
fesb sa malo volje možeš završit bez problema, samo nemoj očekivat da ćeš naučit nešto, ako ti je to cilj, kao što je kolega rekao, daju ti osnovni kostur, znanje moraš sam ispunit