View Single Post
Staro 02.06.2013., 23:47   #52
cickova
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ukoliko je kolega u pravu, nosi u servis i reci da je crklo
tastatura mi gori od stancanja PMova
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Ma odnijeti cu u utorak,ali ako imaju zrno glave skuziti ce i treba da netko cita od njih na forumu i lijepo zabiljeze " U utorak dolazi smočeni LG 4X,provjeri ostale indikatore i subindikatore i obje kamere ne rade "
Jos cu se sa kolegom posavjetovati,dao je on meni jos jednu metodu,zakonsku,ali mi se to neda i s njima objasnjavati i citirati zakone i prijetiti sa Inspektoratom itd.
Ajd otvarajte kladaru na mene,bas me zanima sta ce ispasti sve od ovog velikog poduhvata
ti si samo obican glupi korisnik, ne znas nista i to je to. dok oni ne pocnu srat, onda znas sve zakone i sve o elektronici (odnosno, ja cu te uputit )
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja priznajem, puno puta sam stvari koje sam sam sjebao, odnio na RMA i prošlo je kao da ništa nije bilo tipa kurenje gromom, nestručno rukovanje, odvaljivanje SMD-a sa scoket A matične prilikom montaže coolera šerafncigerom i slično istina, nisam se hvalio time po forumima niti sam ikom pričao, samo sam došo u dućan/servis i rekao "crklo, dajte vidite kaj je". Nije bilo pametovanja "mislim da sam možda..."

Tako da, želim ti sreću i eto ti mali doprinos u tome
forumi? kakvi forumi, tko je ovaj covjek iza nicka blava?
Citiraj:
@Ivo - da bome me je sreca posluzila,nekom mobitel nije htio upaliti nakon ovakvog tretmana,a meni radi kao da mu nije nista,osim obje kamere...hvala,nadam se najboljem

@Druze - a gle,barem mislim da je to kod racunalnih komponenti puno lakse i jednostavnije,skuri grom grafu ili krepa usred dizanja voltaze za overclock,on nema kako dokazati da nije otislo radi tvornicke greske ili zbog dizanja voltaze...
nije mi bas drago ovo raditi i jako sam los u laganju i prikrivanju,samo eto barem nece novi mobitel morati davati,neka zamijene kamere i ociste i ja sretan
uvijek postoji mikrovalna i 1s, odu sve barijere u šesnajst p materina :P
Citiraj:
Hvala kolegi @cickova jos jednom na predetaljnom objasnjavanju,moljenju da odem u servis i kazem kako je rekao,slanju e-mailova sa njegovima slucajevima i svime,mislim da to ne bi ni ja sam sebi toliko proucavao i trazio objasnjenja...
nista,idemo u utorak pa kako bude,nemam svejedno sto izgubiti
i tu ti držim fige
cickova je offline   Reply With Quote