View Single Post
Staro 02.06.2013., 21:11   #3
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
FESB: Računarstvo stručni
Ja sam prije nego šta sam upisa srednju znao da ću ić na FESB, jer sam uvik volio tehnologiju i moderne znanosti, i onda sam ga upisao, ali kad sam počeo ić na predavanja, razočara sam se poprilično, koliko je to dosadno i nezanimljivo i niti malo poučno, naime profesor programiranja(jedan od 3-4 dobra ) je želio na Lab. vježbama podjelit nas u grupe i svakoj grupi dat neki projekt, ali voditelj katedre to nije dopustio...

i da ne pričam sad previše , ugl ja ga nisam završio prebacio sam se na drugi faks, a prijatelj koji ga je završio, evo sad ce počet radit ko konobar , ali ić će dalje na razliku, i iako je tražio nešto u struci, nije uspio ništa nać

FESB je fakultet na kojem nećeš puno naučit ako ne budeš baš zainteresiran i samostalno radio, ali nije ga teško završit, imaju 3-4 teška predmeta(Matematike, Ditigitalna(mikroprocesorska) Tehnika i Algoritmi) ostalo je sve laganica(ako ti barem malo ide programiranje i slično), mislim treba učit al sumnjam da je iti upola težak ko FER, ja ga nisam završio samo zato jer jednostavno nisam ima volje pogotovo za nestručne predmete
OuttaControl je offline   Reply With Quote