FESB: Računarstvo stručni
Ja sam prije nego šta sam upisa srednju znao da ću ić na FESB, jer sam uvik volio tehnologiju i moderne znanosti, i onda sam ga upisao, ali kad sam počeo ić na predavanja, razočara sam se poprilično, koliko je to dosadno i nezanimljivo i niti malo poučno, naime profesor programiranja(jedan od 3-4 dobra

) je želio na Lab. vježbama podjelit nas u grupe i svakoj grupi dat neki projekt, ali voditelj katedre to nije dopustio...
i da ne pričam sad previše

, ugl ja ga nisam završio prebacio sam se na drugi faks, a prijatelj koji ga je završio, evo sad ce počet radit ko konobar

, ali ić će dalje na razliku, i iako je tražio nešto u struci, nije uspio ništa nać
FESB je fakultet na kojem nećeš puno naučit ako ne budeš baš zainteresiran i samostalno radio, ali nije ga teško završit, imaju 3-4 teška predmeta(Matematike, Ditigitalna(mikroprocesorska) Tehnika i Algoritmi) ostalo je sve laganica(ako ti barem malo ide programiranje i slično), mislim treba učit al sumnjam da je iti upola težak ko FER, ja ga nisam završio samo zato jer jednostavno nisam ima volje

pogotovo za nestručne predmete