Citiraj:
Autor Canson
Evo objašnjenje: http://www.enermax.co.uk/naxn/ , da su 80+ bilo bi istaknuto odmah u vrhu da bode u oči.  A to što na futuri-it piše 80+ (ako se ne varam samo kod njih tako piše) je drugi par cipela.  Iako koliko čujem nije ni enermax loš, uzela bih fortron ali samo 24mj garancije. U biti, ključno je pitanje 400 ili 500W.
Ne znam što je opako u tome što izbjegavam nešto što me lijepo zeznulo svojevremeno, točno 4 dana po isteku garancije riknula, eto to je ta razlika od 20-30% u cijeni, jeftiniji materijali. A i asus ima 36mj garancije, a assrock 24mj, dakle 50% više za asus. A s obzirom da nemam namjeru kupovati novi komp u naredne 3 godine ta godina dana garancije na matičnu mi je jako bitna.
Je li može malo pojašnjenje oko procesora? razlika od 0.2GHz po jezgri mi se ne čini toliko značajna koliko mi se značajna čini razlika 100W u odnosu na 65W? Je li bučniji ventilator?
|
Opaka je donekle kompliment...Volim žene koji se kuže
Ajde ok, nije donekle 80+ certifikat, ali gledajuci da 450w daje 360w a 500w daje 408w tu smo negdje
Sve u svemu, za takav komp je sve dobro, i chicony 450/500 i strider 400 i enermaxici...pa ti biraj...ne znam sto ti toliko 80+ puno znaci?
Sto se tice asus...ne znam...ali znam da je asrock dobar, ali da +1 za asus jer ima vise gare, ali imas zato i msi koji isto ima 36mj
750k ima otključani mnozitelj te kasnije ako bude falilo snage lako dignes mhz...grije se nesto malo vise, vent je isti kao i na 740k na stock postavkama...ako budes oc-ala bude i bučniji i vise se grijao...sve u svemu npr meni su oba bučna kada se opterete full kao i svaki amd...pa ne bi bilo lose npr ici na 740 + neki hladnjak tipa LC-CC-95