View Single Post
Staro 27.06.2005., 16:23   #32
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Dok taj isti PcEkspert kaze "S obzirom na to da nam procesor nisu dali na testiranje, u ostatku članka dvojezgreni Pentium ćemo neutralno zvati "onaj procesor". ". Prije toga spominju se neke baljezgotine kao "crna lista" i slicno, no ja postavlja se pitanje: "Zasto bi Intel dao nekome svoj uradak na testiranje kada doticni od pocetka ne suradjuju s njima?". Jer, IIRC, i prije par godina, na popisu vasih linkova "Suradjujemo s(a)" ne spominje se Intel.
Potpuno neutemeljeno. Crna lista nije baljezgotina nego realnost. Slučaj Autronic> PCE se desio prije tvoga dolaska na forum, pa me čude tvoje tvrdnje o nečemu što ne znaš. Do sad si se "borio" argumentima, utemeljenima ili ne-svejedno-ali ovo nema smisla.

O čem ste vi našli raspravljati ovdje? O poslovanju neke tvrtke? Kao što je čovijek i sam rekao: ako smo i izgubili neke kupce, mi smo ih izgubili, ne vi.
S druge strane, tvrtke koje "drže" do mišljenja kupaca i sličnih baljezgarija, odjebu tog istog kupca prvom prilikom, kada im više ne paše. Ko zna, možda čovijek ovdje dobije stvarno vrhunsku uslugu u zamjenu za korištenje Intela...
tor je offline   Reply With Quote