Citiraj:
Autor Halos
Ja sam donedavno imao Sb 410as(speedy...), koji je bio tih za razliku od FAEXa. Sad imam dva blacka, i to je roštanje 100 na sat, ali više me zivcira ono tupo zujanje koje se prenosi na kučište nego to malo tok tok tok trššš tok tok  .
Što se pouzdanosti tiče, nadam se da neću imati problema, ali backup je tu pa nek riknu.
|
Znam o cemu pricas.ja nisam neki noise freak ali to kurlijanje i lombardanje mi ide na zivce
imas moju konfu pod "Moj komp".donedavno sam bio na Intelovoj platformi a sad sam na AMD-ovoj Trinity platformi koju sam dobio za manje pare

stvar je u tome sto sam instalirao win7 na Intelovoj platformi a u BIOS-u je bio namjesten AHCI mode kad sam instaliravao win7.sad kad imam AMD-ov procesor koji nema otkljucan mnozitelj prisiljen sam na dizanje sabirnice maticne ploce a tu dolazi do problema,AMD-ovi chipseti na FM1/FM2 plocama ne vole podizanje sabirnice jer dolazi do problema u AHCI modeu tj nemogu onda uci u windowse.ako prebacim u IDE mode takoder nemogu uci u windowse(dakle,prisiljen sam rusiti windowse ako zelim ulazit u windowse u IDE modeu) a NCQ ne radi u IDE modeu pa zato pitam sta gubim ako mi je NCQ iskljucen