Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.06.2013., 12:44   #6785
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Tomek85 Pregled postova
Dosta velika prostorija,na žalost samostojeće za 3000kn da dobro sviraju u tvojoj kvadraturi zaboravi jer to jednostavno ne postoji,slušal sam ih dosta a neke i posjedovao tak da znam,barem kad se radi o novim zvučnicima,dobar polovni za te pare bi se dao nać ak ti nije mrsko kupovat SH.

I ja se slažem da bi trebal zamijenit receiver sa stereo pojačalom jer je razlika nebo i zemlja,ak bu ipak išlo na denona onda uzmi wharfedale u obzir jer inače dobro sviraju zajedno,može i monitor audio jer dobro ispune veliki prostor,jedino kaj u kombinaciji s denonom sviraju detaljnije nego wharfedale,uglavnom slušal sam obje kombinacije.
Warduse nisam slušal al taj zvučnik je čista sirotinja,jeftin a brdo drivera,nikakva kutija,uglavnom zaobiđi ga,najbolje malo pogledaj po njuškalu,da se nać skoro pa novih zvučnika za pola cijene i manje.
A ak se možeš isprsit za 1000kn više(vjerovatno bi dobio i popust) ovi nisu loši,imao sam br6 koji su vrlo slični samo starija serija
http://www.mastermedia.hr/detalji_pr...k-oak-par.aspx

Kaj se tiče audio epiloga to mu debelo prelazi cijenu koju misli platit,ti zvučnici zahtjevaju skuplju amplifikaciju da sviraju kak treba,a i vrlo dobar ostatak sistema.
Treba nazvati i pitati. Znaju imati zanimljivih stvari na lageru i nisu samo trgovci, već i ljudi koji se kuže u zvuk i tehnologiju, budući da su proizvođači, a ne samo dileri stereo zvučnika.
Trbonja je offline   Reply With Quote