Citiraj:
Autor VulcanRaven
hahaha,zelis me poduciti malo? daj koji savjet,mislim ono kad vec uzimas drugi acc radi eff,daj konkretne savjete u danoj situaciji.
s obzirom da sam slusao naredbe kolege preko ts-a jer je takav dogovor,sto ne vidis,nemas mi sto reci
bez ljutnje 
|
ma neljutim se ja natebe nimalo, nego takav nacin igre mi je jako poznat, u svakoj partiji imam najmanje 5-6 koji tako igraju a nekad i desetak, ti si makar neku stetu nanio, vecina takvom igrom ceka pa onda hrabro krece u napad kad vidi da vode 10:0, u toj partiji ste imali vise srece nego pameti, kao prvo, raspolozenu arty, neprijateljska ni za k nije bila, dobru koordinaciju napada tj. vasi u gradu koji su probijali su napravili 95% posla, da ste se kojim slucajem vas dvojica u protivnickom timu nasla, poraz vam nebi ginio, bez obzira na tier X tenkove i stil igre
jednostavno previse ljudi/igraca neigra igru, nego ceka/kampa, stanu negdje, pa ako pogode nekog, super, ako ne, nema veze, ima iduca partija ce biti bolja, bolji zaklon pa ce netko i da naleti ispred topa
edit: evo
jedna od maloprije, nas trojica na kraju na hetzera ostali, moja greska (ipak sam njub) prerano sam krenio, a sto reci za KV-1, ceka covjek, nepada mu na pamet napasti, onda kada je krenio dobio metak
To je vikend, od jucer 80% partija zavrsi porazom, a rekao sam vikende preskakat, nevrijedi

, a evo i s
IS-4 jedna za x2 odigrana, prva danas, dosta, necemo vise