Citiraj:
Autor jurbAs
Bas kako je gore kolega rekao ovo je ono sto NFS pokusava biti sa prsutom i ostalim arkadnim naslovima. Ovo je trebao biti novi shift ili grid 1 kad smo ono dobili bananu. Kokpit pogled je bio i u NFS jedinici!!!! I ne znam zasto je to tako tesko napraviti da se dobije dojam realnosti. Jako sam razocaran sa ovim ali sto je tu je igrat cu je jer nemam nikaj drugo za igrat. Do novog shifta nista od pravih voznji.
|
Kokpit view su maknuli jer nije bilo dovoljno mjesta više uz silni eyecandy, bolje zvukove i to...
To je njihova službena izjava bila otprilike, obzirom na poboljašnu grafiku, fiziku, zvuk i slično, morali su negdje srezati pa je odluka pala na kokpit pogled.
Jer kao kokpit view ionako nije bitan za doživljaj realne vožnje....da, ali dimni efekti, bloom i tessellation su jaaaako bitni za racing igru.
Jadno i žalosno.
Igru sam probao i razočarao se, čak bih pristao i na pogled s haube, ali sve ostalo mi je banana. Ja nemam ništa protiv povremene arkade, ali ovo je grozno. Pomaknem analog milimetar za skrenuti i auto isti tren počne driftat...i to onak Giulietta (FWD) koja je baš poznata po tome da drifta ko luda
Ma glupost, sve to što Grid 2 pokušava, Burnout radi puno bolje. Ako si arkada, onda budi arkada kako spada, ovo je ni v rit, ni mimo.
Pare im nedam.
Upropastili su Colin McRae seriju sa Dirtom, zadnji F1 su zaklali, sada i Grid...