Citiraj:
Autor Campeonato
Nije loš, ali nije ni nešto posebno.. Vidi opis: [ link].. Za 350 kn ok izbor..
Ako mjeriš multimetrom, recimo 12V(žute) žice, i daje ti 13V(10% više od specifikacije), sigurno nije ispravno i za reklamaciju je.. Ako je do 12,3-12,4V, neće ništ bit komponentama 
|
Nemam prokleti multimetar i on mi je crko prije koju godinu dana.
Pročitao sam vrijednosti preko matične tako da na +12V odstupa za oko 0.4-0.5V više uglavnom oko 4-5% više od propisa, dok ostali naponi su čisto solidni s 0.1-0.2V više od propisa.
Tagan je davao 2-3% ispod propisa za +12V i da kucnem u drvo kroz 7 godina nije mi krepala niti jedna komponeta, a ganjalo je jedno staro računalo 3 godine i pred zadnje staro računalo 3 godine i sad ovo sadašnje pod Moj komp godinu dana. No mislim da je prdnuo zbog toga što je prošle godine bilo učestalog prekida struje iz gradske mreže pa ga je vjerojatno oslabilo.
Kako god Enermax napajanje me bude valjda poslužilo narednih 4-5 godine, od tih 500W valjda dalje realnih 400W, a da pritom neprdne.
Nego piše na tom linku da na tom Enermax-u napajanju jedina mana ventilator kojem odlaziju ležajevi nakon garancije, jel samo to upitanju ?