Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 01.06.2013., 20:45   #6053
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Huh moram priznat da mi baš nije jasna poanta takve "usluge" sada...

Ajde još bi to mogao shvatiti u prošla vremena kad je igra bila daleko teža i bilo je daleko manje high level likova u igri nego danas ali sad kad na forumu ima hrpa ljudi koji imaju paragone lvl 40-50 i više s kojima uglavnom ako te povedu sa sobom možeš kud oćeš jer su više manje besmrtni u normalnim okolnostima i ako žicaš sigurno će te neko povest na farming run, pogotovo ako se uzme u obzir da je u normalnim okolnostima teže nacjepat 15-ak milja golda koje treba za ovakav posao (9 milja + cjena opreme) nego ručno dignut lika na lvl 60 za kaj ti ak znaš igrat s tom klasom koju voziš treba cca 3-4 dana malo jačeg igranja... Ja sam obrisao dva lvl 60 lika prije nekog vremena da mi ne zauzimaju slotove kolko ih je lako napravit...

Da uopće ne spominjemo činjenicu da onaj ko ima toliku lovu i/li set iteme koji se traže te high level ruby za helm (koji sam košta pardesetak milja da se smiksa ili kupi), a pogotovo hellfire ring vjerojatno već ima "inferno ready" lika i vjeroajtno jako dobro zna što radi tj. nije mi jasno čemu bi nekome takvome trebala takva usluga, ako oće neku klasu igrat napravit će si ga sam, (u vremenu koje će mu trebat za leveliranje paragon levela ovo 1-60 vrijeme je ništa), a ako neće s tom klasom igrat ne vidim poantu imanja lvl 60 lika osim možda ako oće prodat accaunt skup sa likovima pa da ima svih 5 klasa lvl 60 unutra...