Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.06.2013., 18:09   #6776
Tomek85
Registered User

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor QS[ZiA] Pregled postova
Evo da se nadovežem na svoj prijašnji post...

Dakle traži se preporuka za kupnju samostojećih zvučnika koji bi dobro išli u 2.0 sustavu (znači nikakvo kućno kino, 2.1 ili nekakav sličan sustav - čisti stereo)

Po karakteristikama i cijeni bi trebali odgovarati Infinity Primus 360 (kojih više na žalost nema za nabaviti kod nas pa vas zato i pitam za savjet).

Zvučnici bi svirali sve (osim narodnjaka XD) - najviše rock, a znali bi se zaletit i do vocal trancea ili loungea (znači dobro definirani srednji tonovi, pristojni visoki i čisto uredan bas - bas onako kako bi primusi 360 svirali da sam ih uspio nabavit).

Koji film bi isto gledali ali mi cijeli 5.1 koncept ide na živce pa ga za sada izbjegavam.

P.S. Ako je sličan post već bio, mod može slobodno mergeat. Ja ga u searchu nasao nisam pa ...
Daj napiši malo podataka,koje je pojačalo i ostatak sistema,do koliko para(jbg neznam koliko su primusi koštali),koja je kvadratura prostorije,jel mora bit baš samostoječi,jer ak je manja prostorija bolje uzet za iste pare dobar standmount nego zvučnik s 4-5-6 drivera i sirotinjskom kutijom koji i nije baš neka sreća u nekom manjem cijenovnom rangu(iz iskustva).
Tomek85 je offline   Reply With Quote