View Single Post
Staro 01.06.2013., 17:10   #2456
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ma fora je u tom, kaj negde pise da je baterija prosjek, tj solidna, a neki pak vele da je odlicna. Ko ce ga znat..
Kolko dobijes screen on time?
Kolko citam navodno bi ekran trebal bit bolji na OG spram P880, znam isti su, al to je ono kaj sam po rivjuima nasel o ekranu.
Kak si zadovoljan s kamerom, zvucnikom, signalom wifi tj gsm mreze?
Nemam dugo mob, ali evo za ovo vrijeme što je kod mene - kamera je dobra, ništa spektakularno, ali je sasvim ok (loše vrijeme cijeli tjedan, i dosta sam zahtjevan po tom pitanju), zvučnik je iznenađujuće glasan i čistog, ali izvrsno čistog zvuka, wireless lovi normalno, ko i zadnjih 30ak mobitela, na lokacijama gdje ga koristim, normalno imam signala, gsm signal je dobar također, nema bugova s tim nikakvih.
Screen on time do sad mi je prosjek 4h ravno kroz 40h korištenja mobitela, tanak sam s vremenom ovih dana, ali uz non stop upaljen 3g, wireless kući, sinhronizacije mailova, whatsapp, viber, fejs notifikacije, vremensku prognozu i ostalo, imho, baterija je savršena (zadnji primjer htc 8s, 4" ekran, 1700mah baterija, 2 jezgre vs. ove zvijeri - baterija na optimusu traje duže uz više stvari popaljenih).
Ekran nije isti na P880 i G-u