pozdrav, morao sam dignuti letvicu para na 2000 (taman ih skupim za mjesec dana kad se sve izmjeni)

da uzmem nadam se nešto što valja pa ako može malo pomoći..
najradije naravno iz dućana, ali kako vidim za tu lovu mi se od zanimljivih nudi samo lumia 620, muči me win phone, navikao na android i čačkanje a i 3,8" ekran mi se čini relativno mali..za ono što želim bar..
druga opcija kupnje je njuskalo ili forum, ali gledam samo do 3 mj starosti u savrsenom stanju i ostatak garancije od 21 mj
a htio bi 4,3" ideališe, a takvih mi se čini ima najmanje,
gledao sam,
sgs2 ili sgs2+ - tu mi se čini problem što sgs2 nema u stanju gore a sgs2+ nisam baš ni našao..
lg 4x - njega sam vidio za max 2000 na njuškalu starosti do 2 mj..kod njega mi je problem jedino veći ekran, al to bi valjda mogao pregrmiti, ali vidim da neki spominju bateriju kao problem pa me to sad malo muči
lg l9 - taj garant ima neku falingu koju ja ne vidim
i9250 (ako nisam falio broj, ugl sg nexus) - isto veći ekran a i ne vidim ih u stanju koje bi volio (uz duugu garanciju itd)
i onda ide serija xperia, ako se ne varam gledao sam s i l, čak me više vuče xperia l jer već dolazi sa jelly bean..ima li ko kakva iskustva s njima, vidim da xperia l ide za već 2400 u dućanu a po njuskalu čini mi se i 1800 ..
moguće da sam nešto i zbrkao jer mi se mozak vrti više od tih specifikacija koje baš ne kontam a da ne govorim slova na kraju naziva xperia pa ako neko ima drugu preporuku do 2000 kunića bilo bi super.. ili pak preporuku za nekog od ovih gore uz bar mali razlog zašto..
thnx