Zgodno, ako ti trebaju sve te stvari na front panelu.
Ja sam odustao od internih card readera, s obzirom da su oba koja sam imao (Manhattan i kineski no-name) radila slična sranja.
Umjesto da naprave eject kartice, oni bi se posve odjavili, pa sam morao restartati Windowse ili na živo ih odspajati s ploče.
Usto ti cijelo vrijeme u "Computeru" visi 4-5 praznih Removable diskova, na koje ako slučajno klikneš iskače iritantni "Insert disk" popup.
Aj dobro, ovo zadnje ne smeta svima, samo picajzlama kao ja.
Prvi i osnovni problem tih kineza znaju biti prekratki kabeli.
Ajd ta
prva verzija koju si stavio sa 60 cm kablom može i proći, pošto je interni USB 3.0 konektor obično dosta visko.
Ali ona
druga verzija za PCI-e je zeznuta, ako sam dobro izračunao kabel je oko 50 cm što je prilično kratko, osim za neka mini kučišta.
Općenito je problem saznati dužinu kabla na takvim stvarima, jer ne napišu kolika je, pa jedino ako uspiješ izračunati s fotke.
U rujnu 2011., kad je USB 3.0 tek kretao ozbiljnije, u Linksu sam uzeo prvu pošiljku
Cooler Master 3,5" USB 3.0 front panela.
Platio sam ga 79 kuna, što nije bilo puno skuplje od cijena na e-Bayu, jer kinezi još nisu počeli masovno štancati USB 3.0 opremu.
Ali sam dobio kabel od 75 centimetara, koji bez problema ide i do najvišeg baya na Stackeru.

Kineze se trenutno može dobiti
od 40-ak kuna, ali je kabel u pravilu kriminalno kratak od 25 cm do u najboljem slučaju 50 cm.