Citiraj:
Autor Kristijan1
Ne mislim ti stavljati sol na ranu , ali pisao sam xyz puta da su WD Green diskovi loši !
Onda se nađu dušebrižnici koji pišu o statistikama i prodaju "muda pod bubrege" , a ljudima treba otvoreno reći da ne uzimaju te green diskove jer su problematični .
Ako su im bitni podatci i žele sačuvati svoje živce , vrijeme i novce uzeti će nešto iz Black serije ili neki Hitachi (KAO OVAJ ŠTO JA IMAM u kompu ) , radi , a ne čuje se , dovoljno je i brz , a što se pouzdanosti tiče , da sam barem uzeo još 5 komada !
|
Pišeš gluposti, a pritom si još i nekulturan i zajedljiv, jer ako je netko rekao da mu green serija doma radi ok, onda to nije "prodavanje muda pod bubrege" niti je to ikakav "dušebrižnik" to je samo korisnik koji je ostavio svoj komentar o stanju svog hardvera doma.
Da se sad vratin na gluposti, oćeš mome kolegi vratit skoro TB podataka koje je izgubio kad mu je prošli tjedan krepao Hitachi? (BAŠ TAJ KOJI TI IMAŠ U SVOM KOMPU ! ! !). Jebote, argument kao i nepotopivost Titanica...
Ko želi sačuvat podatke radi backup i to je to, bez ikakve provokacije i stavljanje soli na ranu ili pametovanja

Neko nauči odma, neko kao ja na primjer nauči kad mu crkne IBM disk pun podataka.