31.05.2013., 20:00
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor Drvoje
@Veki-OS
Na tvom mjestu bi kontaktira Domagoja s obzirom na članak Corsair GS800 ili pričekaj da se javi ovdje.
Ja bi rađe OCZ, nekog od Silencera, npr. ovaj od 750W. Prepakirani modularni Seasonic s cijenom oko tih gore navedenih (pa i niže).
Jamstvo 84mj. buahaha
Nadam se da nisi ograničen samo Stinksom, već može i neki webshop (ne nužno Šrotis  )
|
Hvala za link na članak 
Koliko vidim ima "samo" problem s ventilatorom:
"Jedini izuzetak čine trenuci pokretanja i zaustavljanja. Dakle, radi se o načinu regulacije brzine koja pri manjim opterećenjima (<20%) potpuno zaustavlja njegovu rotaciju, ali ono što nije moguće isčitati iz posvemašnog marketinga je pomalo iritantan zvuk koji njegov motorić ispušta pri pokretanju/zaustavljanju. Ova problematika se uglavnom javlja u situacijama kada je napajanje opterećeno u toj mjeri da regulacija ventilatora ostaje neodlučna – pokrenuti ventilator ili ne (cca 200-300W). Iskreno se nadamo da je ovaj nedostatak zahvatio samo manji dio proizvodnih primjeraka, jer je uz malo korištenja tražilice bilo moguće naći i još poneki ovakav primjer na globalnoj razini."
Bilo bi jako iritantno imati taj problem,a kakve sam sreče ja bih ga imao 100%
Citiraj:
Autor Pupo
Ima caka za ovo, idi na links webshop, odaberi napajanje koje želiš i kao način isporuke odaberi poslovnicu u Osijeku. I za par dana, eo tvog napajanja u Os, samo čekaš poziv na telefon. Isprobano milion puta, kad nije komponente bilo na centrali, a u poslovnici kao nemogu naručit.
|
I nema onda njihova caka da mi opet nekako naplate 50kn više za gorivo za njihov kombi  ?
|
|
|