View Single Post
Staro 31.05.2013., 18:03   #33423
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
@Jakesevic
Drzi se, brz oporavak ti želim!

@Okruglica
Super filmić.. Kad nabavim prave lampe, bit će nocnog Sljemenarenja

Danas ujutro Nik, RNHX1 i ja otprašili Sljeme.

INA "bike zona" na Ksaverskoj cesti.. testiranje stalka, fora!

op. a. Šumarija je počela i po Leusteku prolazit teškom mehanizacijom!
Razjebali su cijeli potez od 300-400m pred odvajanjem za Runolist.
Kad planinari krenu masovno, bit će na tom mjestu žešća kaljuža!

Sumorno vrijeme, temp oko 5°C, niski oblaci i kiša nisu nam smanjili gušt za pedaliranjem..

Čak se ni TV toranj ne nazire kroz nisku naoblaku

Lugarnica je nešto previše često zatvorena petkom?!
Toplu peć pronašli smo u Grofici i uz žali bože razvodnjeni "Sljemenski gulaš" + topli čaj, nekako smo se zagrijali.

Plan dolje 12ica!

Priprema za spust, navlačenje svega i svačega na sebe!
Ja sam totalno fulao obleku,, nisam uzeo cak ni dugu majicu (osim suskavca), a o navlacnim hlacama da i ne govorim,,
btw. pojma nemam kakav je ovo ograđeni objekt? to je valjda trebala biti neka trafo stanica ili ko zna kaj,, ali nije trenutno nikaj, osim zbetoniranog temelja za nešto?!

Nik, početak 12ice

RNHX1, Zorro Maskirani osvetnik! Ponovo po Sljemenu potezom mača i znakom Z, on brani slabe i osvećuje počinjena mu zla!

Pozdravi šumariji! Također su i taj dio razjebali i razrovali,, fino posijeku drveće i ostave nasred staze! Jebe se njima živo..

Pogled na Zg s brzog i blatnog dijela (gorni dio 12ice).

Ganjanje po singlici, nakon križanja s cestom.

Medvedgrad.

skupljanje dojmova i priprema za završnu strminu:
mokro i sklisko korjenje!
[opaska] taj strmi dio nisam slikao, jer sam vozio i čupao živu glavu da ne završim naglavačke kao prošlu subotu.. mislim da sam pomalo apsolvirao kako je "pametnije" u trenutku dok me hoće hitit na kamenu prek volana, jednostavno samo pustit zadnju bremzu.. nego da me prevali prednji kraj..
(iako je lako to sad reć)
Mada je i to nekad "sticky situation", pogotovo npr. kad je odmah nakon kamena bukva!

Pogled again na Zg s parkirališta restorana "Šestinski Lagvić".

Usvinjotina. i SIDI su dobile smeđi premaz

Srećom, danas se nitko nije sašio!!
Btw. ja još osjećam bolove od pada prije tri tjedna, u nadlaktici i nozi. A od subotnjeg pada na Lipi-Rog, osim što me cjevanica boli i na dodir, zgleda da sam si fino nabio rebra, cim dignem više lijevu ruku, samo me zareže bol.. a prilikom smijanja i tek kihanja da ne govorim!

Kiša nam se smilovala! Jedva da nas je uhvatila,, nešto malo na usponu i mene malo žešće u povratku po Savskoj. Tako da sam ipak doma došao mokrih gaća.
night_rider je offline   Reply With Quote