Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 31.05.2013., 12:11   #6051
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Danas sam skoro poludio. Puko ko kokica. Igram s ekipom MP 8 i nikakav drop. Ništa, igrali negdje 4 sata.
Odem na MP 1 da ubijem pola sata prije filma i gledam kako kosturi lete u zrak dobijem Bul Katos mač, Maras Kaledioskope i Blacktrone amulet.
Samo sam očitio one lvle u graveyardu, nisam ni imao 5 buffova. Pa j.. ti Diablo
Ista stvar kod mene, vrtio mp5 par dana s barbarom softcore, nist, amam bas nist, upalim mp1 solo, s 0 NV prvi monster amulet set pade, nakon par minuta rukavice, s NV2 padu od jedne elite dva legendary itema, je sve shrot ali su pali na mp1, nakon toga sam izgubio volju za vecim mp da ih ganjam.

Evo WD vozam hardcore, mp0 ide zasada ok, lagano, ali imam problema s mp1, cim naletim na elitu roka me kao beba zvecku, sto trebam mjenjat od opreme ? Link na WD (probao sam craftat ali slabi itemi dolaze, sve golde na craftanje potrosio ali nist nije palo kako spada, ovo sto imam na sebi sve ingame sto mi palo dosada koristim, od cizama do glave).
Uglavnom na hardcore sam trenutno paragon 9. Fine stvari padaju (realtivno govoreci,ali slabo mi pada za mp1, za mp0 kao sto sam rekao zasada nema problema.