nisam selio iz jednog u drugi NAS, no imao sam slučaj koji bi ti mogao nešto reći. Naime, u nekom trenutku mi je NAS jednostavno ošo u krasni racku, blinkale samo lapmice i nikako do njega nisam mogao. Prema signalnim lampicama i njihovom blinkanju dođem ja do koda da je operativni sustav riknuo i da je jedini način da išza napraviš reisntal istog, postupak kao kad ga prvi put kupiš. Kako sam imao backup svega bitnog s tog NAS-a, nije me bilo strah i da izgubim nešto no sve je prošlo ok - uaplio ga, digao OS gore, svi podaci kakvi su i bili, čak i sve custom postavke u OS-u su ostale tamo. Tako da bi i seldiba iz jednog u drugi NAS; pa čak i uz reinstal OS-a trebao kod tebe proći bez problema, a nekako mi zvoni u glavi da sam i negdje naletio na uputu što ako trenutni NAS rikne i trebaš do podataka - prebaci diskove u isti ili slični synology uređaj i sve je tu. To mi i na kraju krajeva i zvuči kao vrlo logična i izvediva stvar - ista logika sistema, isti datotečni sustav, raspored itd.