Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 30.05.2013., 23:07   #6041
Nekoime
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Powerleveling

POWERLEVELING - brzo dizanje karaktera lvl. 1-60. Pomažem u brzom dizanju levela karaktera i smanjenu gubitka životnog vremena, bilo da se radi o prvom karakteru ili da želite dignuti neku klasu koju još niste dignuli. Od 1-60 za 2-3 sata, ovisno o opremi koju imate.

O čemu se radi? Ubijam monstere, a vi brzo samo trčite zamnom i skupljate XP što je najvažnije te na taj način štedite vrijeme koje bi bilo potrebno da dignete karakter na Inferno, pa da možete normalno igrati. Naravno u tom trčanju skupljate i gold te ako padne koji leg i njega. Ostalo ne, jer run treba biti brz.
Monstere ne dirate i pazite da ne umirete i tako usporite run. Znači samo se držite blizu, ali može i pored prostorije kroz koju napredujem. Pogotovo ako ugledate elite, nemate šta radit blizu.

Koliko naplaćujem? Za razliku od ostalih koji vam to mogu ponuditi (prosjek cijena je 150 000 golda po levelu+ plaćanje unaprijed što iznosi 9 mil. golda za od 1-60), ne određujem iznos i ne tražim izričito ništa. Ako ste zadovoljni možete nakon što vas dignem na level 60 ostaviti nešto golda koliko mislite da zaslužujem za pivo mojem Deamon hunteru.

Koju opremu trebate imati? Barem tri predmeta iz Cains seta+ nakon levela 15 bilo kakav helm s socketom - to je obvezno. Ako nemate ovu osnovnu opremu možemo se dogovoriti da vam posudim, pa mi vratite nakon runa.

Što je još korisno imati kad trčite zamnom, ali nije obavezno? Hellfire ring, Leoric Signet, Scrimshaw za brzinu.

Ne trošite lovu za dps opremu jer vam to u tom trenutku ne treba.
Skillove postavite samo one koji vam trebaju za brzinu i jače preživljavanje u igri.

Pripremite nešto za popit pored kompjutera.

Svi zainteresirani, dodajte me - Uriel #2184 i napišite u poruku kod dodavanja pcexpert.
Nekoime je offline   Reply With Quote