Citiraj:
Autor jopis
Evo da se i ja javim na temu filozofije o potrošnji baterije moba dok stoji.
Ove nebuloze o držanju mobitela u aeroplane modu dok spavam neću ni komentirati previše, osim da su stupidne, posebice ako pričamo smartphone mobitelima, a pričamo 
Druga stvar, netko je kvalitetno to obrazložio hitnim pozivima u noći kad se nešto dogodi. Nisam jednom išao izvlačit nekog od frendova/rodbine nakon prometne usred noći, vozit nekog iz familije na hitnu, itd. Tomu služe mobiteli inače, za normalne ljude, ostali nek slobodno pale aeroplane mod kod kuće...
|
Ako ništa, arogancija ti je kao i uvijek na nivou. Ne poznajem te, no valjda imaš neka dostignuća u životu kojima opravdavaš to.
No dobro, budući ste prolili 2 kante sline oko tog famoznog Airplane moda, vi "normalni" ljudi (kako ti kažeš) nemojte paliti airplane mod, dok ćemo mi nenormalni, stupdni, nebulozni i boli-nas-kita-za-druge-koji-slete-s-autom-ili-moraju-na-hitnu ljudi, paliti airplane mod kad nam se digne da uštedimo 2% baterije preko noći ili dana.
Ja sam iznio činjenicu. Airplane mod uštedi bateriju. Sad, jel tebi to ima smisla ili ti nema smisla, ili ostalim sudionicima rasprave, nema veze sa činjenicom da airplane mod uštedi bateriju. No, svatko ima svoje razloge i biti nezadovoljan tuđim komentarima.
Therefore, imaš pravo, fakat sam blesav, Airplane mod je totalno nepotreban na mobitelima.