Citiraj:
Autor blava
Ja ne znam kome je O4x fluidan,stalno nedostaje RAM,prilikom malo zahtjevnije aplikacije,kad izadjem,ucitava 10s ponovno ikone i widgete,zatim predugo ulazi u kontakte i call log,onda lagga prilikom switcha homescreenova,onda recimo ne mora biti zahtjevan app,izadjem iz facebook na home screen i opet ucitava ikone i widgete.
Stalno nedostaje RAM-a,dobio sam preporuku da napravim factory reset zato sto nisam napravio iako pise kad sam apdejto sa ICS na JB ?
Sto mislis hoce li pomoci ?
Mob je rootan,ociscen od bloatwarea i hibernirani appovi tako da ne mislim da oni izazivaju te probleme :/
|
Stavil sam ICS na njega, al trza ko vrag, vratil se na JB, radi ko podmazan, s tim da sam s TB freezal neke app..
Stavil sam CM 10.1, i radi ko grom, čak je uočeno manje curenje baterije, al to bum videl još tokom korištenja, s obzirom da ga imam instaliranog tek 1 dan..
Inače dok sam imal stock JB, ak je bilo pokrenuto par app+dolphin, gutal mi je oko 750-800mb, a u leru, oko 550-600mb..
Tokom surfanja, tj dok sam izišel iz dolphina znalo se dogodit (tu i tam, praktički zanemarivo, tj jako jako rijetko) taj "reloading", al to je na pol sekunde bilo.. Isti slučaj imal na S3, HOS, HOX+..