Citiraj:
Autor coconut
N5110 je imao problema sa pregrijavanjem i to samo one verzije koje su uz integriranu grafu imali i dediciranu nvdia grafu. Na novim modelima su riješili taj problem, a N5720 je najnoviji model što se vidi i po procesoru.
Odredi si budžet i postavi pitanje u temi za to.
|
I novi DELL modeli se pregrijavaju, i to jako. Zbog krivih informacija i ja sam kupila dell, a onda počnu problemi.
I kod manjih opterečenje laptop e tako jako grijao da sam ispod njega postavila dvije daskice da se podigne od stola i da ima 2 cm slobodnog prostora. što je i manji problem.
problem je da Dell nema servis koji može u nekom razumnom vremenu otkloniti kvar ako se pojavi. od više ljudi sam čula iste stvar. ubrzo nakon kupnje dell je otkazao poslušnost i nosim ga na reklamaciju. dobila sam laptop natrag nakon 7 dugih tjedana... prijatelj mi savjetuje da se žalim inspekciji, što sad da napravim?? šteta mi je napravljena, bila sam bez nečega što sam platila tako dugo. Kupnja DELL-a bila mi je najveća pogreška.
Citiraj:
Autor moTo
|
vjeruj mi ne želiš probati što znači tih 36 mjesci garancije. ako ti se pokvari onda ćeš se načekati dok ga dobiješ natrag. toliko dugo ćeš čekati popravak da ćeš nakon 1-2 mjeseca željeti samo da ti ga vrate natrag.