Citiraj:
Autor Mario92
Koliko ima zapravo RAM-a i koliko je free? Koji ROM? Aplikacije su hibernirane preko Greenifyja ili? Procesor underclockan ili defaultan?
Isto kao i kod Windowsa, uvijek preporučam čistu instalaciju. Osim manje mogućnosti zajeba sistemskih fileova uvijek postoji šansa da je nekakav memory leak uzrokovan nes(p)retnim upgradeom.
|
ne znam da li je 768 ili 1gb kad gpu uzme ili ko vec,ne znam kako ide,mislim deklarirano je 1gb,ali kada gpu ili tko vec uzima ostane 768
pogledam u task manageru,uvijek oko 200mb slobodno,nekada 150,nekada 300,standby,nista ukljuceno,ne znam kako tako varira od 120 do 350 mb
da,aplikacije su hibernirane preko Greenify,vecina appova osim Facebook/Tapatalk
procesor je defaultan,pomocu nekog programa sam mu smanjio u loadu na 1.0 ghz umjesto 1.5,a prije sam imao Core Manager pa tako npr.do 60 % baterije da koristi,onda ispod 60 % 2 itd.
najgore mi kako backup napraviti,imam ugradjenu aplikaciju,ali sam budala vodeci se sa XDA uklonio te nepotrebne system appove,a time i Backup,vratio sam ga,ali izbacuje neku gresku