View Single Post
Staro 30.05.2013., 00:19   #2431
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Koliko ima zapravo RAM-a i koliko je free? Koji ROM? Aplikacije su hibernirane preko Greenifyja ili? Procesor underclockan ili defaultan?

Isto kao i kod Windowsa, uvijek preporučam čistu instalaciju. Osim manje mogućnosti zajeba sistemskih fileova uvijek postoji šansa da je nekakav memory leak uzrokovan nes(p)retnim upgradeom.
ne znam da li je 768 ili 1gb kad gpu uzme ili ko vec,ne znam kako ide,mislim deklarirano je 1gb,ali kada gpu ili tko vec uzima ostane 768

pogledam u task manageru,uvijek oko 200mb slobodno,nekada 150,nekada 300,standby,nista ukljuceno,ne znam kako tako varira od 120 do 350 mb

da,aplikacije su hibernirane preko Greenify,vecina appova osim Facebook/Tapatalk

procesor je defaultan,pomocu nekog programa sam mu smanjio u loadu na 1.0 ghz umjesto 1.5,a prije sam imao Core Manager pa tako npr.do 60 % baterije da koristi,onda ispod 60 % 2 itd.

najgore mi kako backup napraviti,imam ugradjenu aplikaciju,ali sam budala vodeci se sa XDA uklonio te nepotrebne system appove,a time i Backup,vratio sam ga,ali izbacuje neku gresku
blava je offline