View Single Post
Staro 29.05.2013., 21:54   #380
Jole911
Premium
Moj komp

Jole911's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dakle to je Nikon L820 nije bilo crni pa sam uzeo Plum nije losa boja neističe se previse.

1. zamjerka je to sto nepokazuje koliko se povecava opticki zoom ima samo crta,vavljda je do te crte opticki a od crte digitalni zoom jer u postavkama nevidim da se moze iskljucit digitalni zoom,,,,Stvarno mi fali pokazatelj optičkog zoma ko sljep neznas nista, pa nemogu vjerovat to imaju i lošiji ""aparati.
2. video snimanje u HD rezoluciji daje bolje rezultate od slikanja slika do 30x optičkim a digitalni zoom je katastrofalan mozda neznam podesit ili je prilicno sad los vremenski uvjet za slikanje budem jos proucio sta i kako ,,
3. zamjerka je što neotvara sam blic vec se mora stisnuti dugme sa lijeve strane,na Sonyu H10 to sam radi pa mi je malo čudno da to ovaj nemoze.
4.slikanje sa optičkim zoom om je doslovno katastrofa,na stativu do 30x i nije neka optika,dakle to je neistina 30x a digitalno pliva slika kao da je u vodi pa kad se uslika ostane sva čupava kvačiteta nikakva..

Bojim se da ce bit jos nedostataka to su samo oni prvi dojmovi,,,

Evo slike i od nikona L820 pa vi sad vidite one od prije po meni Sony H10 daleko jasnije slika,,

uslikano bez optickog zooma,

uslikano sa optickim 30x

Opticki + digitalno nedefinirano koliko kad nepokazuje uopce zoom u brojkama ima samo crta

Prednosti na ovom Nikonu L820 je Full HD video koji radi odlicno i sa zom om, i 2 g. garancija,,,Ostalo mi je sve kriticno
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2013-05-29 21:49:35.jpg‎
Views:	264
Size:	60.8 kB
ID:	12087  

Zadnje izmijenjeno od: Jole911. 01.06.2013. u 10:56.
Jole911 je offline   Reply With Quote