View Single Post
Staro 29.05.2013., 16:54   #2653
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
a nije baš tako... svjetlo zveknem zbog dobrog kućnog odgoja i hepovih bonusa od 3500kn

di bi došao sad svaki dan svičat po panelu sve te tipke... 5-6 radnji brate mili i onda još ujutro.
Govorimo samo o airplane modu. Kad ga disejblaš, on vraća sve kako je bilo. dakle, ako si imao 3G podatkovnu, vraća natrag na nju

Citiraj:
rađe ga stavim na punjač prije spavanja i bok.
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
Ma preko noci na punjac i ak hoce nek vrti 3d cmark, samo nek je baterija na 100% ujutro
A zato vi znate toliko informacija gdje i koje zamjenske baterije kupiti nakon godinu i pol

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
E brko, ljubim te u celo. Lipo si reka.
Smartphone je tu da si slozis aplikaciju koja ce to raditi automatski za tebe, a zove se Tasker.
Ma dobro, sad se već i zejebavamo, ali mislim da je princip isti. Zašto da nešto radi preko noći ako ne treba.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ekipa mi tu priča o airplane modu boga ti. Kaj ako se neko sranje dogodi tokom večeri pa netko iz familije treba kontaktirati.
ako ćeš tako gledati, onda si nabavi veliko zvono od neprobojnog stakla. kad smo kod sranja, tu su hitna, policija i vatrogasci. A vjerujem da imaš i kućni telefon. No kao što rekoh, svatko ima svoju filozofiju. Ja branim svoje stajalište
Brko je offline