View Single Post
Staro 29.05.2013., 14:22   #33384
Stewanov
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
@Jakesevic
Brz oporavak zelim

@Irvin
Ako ne znas di trebas ici bus zalutao. trebao bi ti netko pokazat 2 kruga po flowu da zapamtis kuda treba ici.

Iako je flow najlaksa staza tamo je dosta opasna.
Ima par dijelova koji su puni korijenja i dropova (pilana je djecji vrtic nasparam toga).
Staza je u cijeloj duzini puna breaking bumpsa i bajk se cijelo vrijeme trese, a picis ko lud.

Da ne kazem da na nekim dijelovima ak ne stisces kocnice ko ludjak naberes bez beda 60, a ak kocis onda ti se kocnice pregriju pa ne mozes stat.

Uglavnom nije bas za zajebanciju.
Meni sa endurom nakon 2 kruga euforije su mi pocele kocnice propadat radi pregrijavanja i ruke bolit da je to nemoguce od konstantnog treskanja po breaking bumpsima. Ne kazem da neces uzivat ali ce ti nakon 2-3 kruga ruke pocet otpadat.

Kaj se tice bajka 140mm hoda je po meni nekak premalo, jer sam i ja sa 160 osjetio par puta da mi to nije to premda mi je bilo lakse nego Crocusu sa 150mm.
Moras znat da bi trebao imati i rezervne pakne u slucaju da ti se ova potrose jer 2 servisa kaj su tamo cijepaju finu cifru za par.

Od opreme je pod obavezno FF kaciga, stitnici za koljena, laktove, dobro dodju goggle i kornjaca.
Hmmm pa kaj nije onda najbolja opcija otić bez svog bajka i poštedit ga te rentat demoa za 50 eu ak se ne varam....pa se vozit...ok bila bu to kilava vožnja jer inaće ne voziš DH bajk al opet mi se čini kao bolja solucija ???
Stewanov je offline   Reply With Quote