[QUOTE=suedamA obmaR;2404161Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?[/QUOTE]
imao sam M3 Lee na prvom acc, 10killova u 5-6 partiji s stock gunom sam imao, ali je to davnoo bilo, uglavnom nije mi pasao nikako, M6 imam sad (dosao preko M4 do njega) na glavnom acc, savrsen teskas po meni za tier VI, brz reload, agilan,svasta busi, imam i T32, i nemogu reci zasto ga ljudi nevole, meni je savrsen, jako dobar ako igras protiv njubeka, ali kao naletis na znalca, pomoci ti tu nema onda ni s jednim tenkom, inace volim americke tenkove, ne kao ruske ali ih volim, evo mali M4 sherman, savrsen tenk za snajpat, evo partije od prije pol sata, prvu odigram odlicno (ostao na kraju protiv 6 tenkova solo, TD me susnio s jedni metkom, samo 2 sec ranije da sam reloado mozda je moglo i drugacije zavrsiti, ali sam sam bio ostao), drugu smo dobili, bio sam pri dnu hranidbenog lanca ali je tim uskocio s killovima, onda uzmem KV-1, kad sam pri vrhu tima s teskasem, nema pogreske, busim sve zivo i mrtvo