29.05.2013., 13:51
|
|
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Autor JozicA
@windfucker
potpisujem, zato sam i kreirao drugi acc kad je bila ona akcija za 1300 golda i premium tenk tier 2, u garazi trenutno 11 tenkova + 5 slotova free, najjaci KV-1S (dosada ga nisam imao ni na jednom acc, s zadnjim topom je zvijer na kotacima)
uglavnom, s Leichtraktorrom imam 83% postotak pobjeda, masu partija sam ostao sam protiv 5-6 i sredio sve bez problema, volim igrati s malim tierima  tj. obozavam
Kad na glavnom acc dozivim 10 poraza u nizu s IS-4 gasim igru i pokrecem drugi acc, onda bude "raspašoj".
A sto je zanimljivo, bez obzira s koliko jakim tenkovima igrao, stil igranja mi je isti, bili oni Tier I ili Tier X, Efficiency i WN7 mi se na oba acc razlikuju u par bodova, interesantno.
dodatak: trenutno skupljam free exp da preskocim M3 Lee pa da odmah otkljucam T1 Heavy, nisam ga do sada nikad igrao/imao, kakav je u igri ? ako tko ima neka da nekakav savjet-kritiku ?
|
Hey, nemoj priskočit M3 Lee, život ti neće biti potpun ako to ne iskusiš.
Zapravo tenk nije toliko loš kako se priča, ima jako dobar pen i DPM za IV tier, bolji DPM od T1 heavy, radije iskoristi free xp na upgrade T1 jer stock top ima mali pen i motor je slab. Ja upravo vozim T1 heavy i kad se nakosiš dinga bolje od KV1 a mana je jako neprecizan top.
Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?
|
|
|