View Single Post
Staro 29.05.2013., 12:56   #33374
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
@Jakesevic
Brz oporavak zelim

@Irvin
Ako ne znas di trebas ici bus zalutao. trebao bi ti netko pokazat 2 kruga po flowu da zapamtis kuda treba ici.

Iako je flow najlaksa staza tamo je dosta opasna.
Ima par dijelova koji su puni korijenja i dropova (pilana je djecji vrtic nasparam toga).
Staza je u cijeloj duzini puna breaking bumpsa i bajk se cijelo vrijeme trese, a picis ko lud.

Da ne kazem da na nekim dijelovima ak ne stisces kocnice ko ludjak naberes bez beda 60, a ak kocis onda ti se kocnice pregriju pa ne mozes stat.

Uglavnom nije bas za zajebanciju.
Meni sa endurom nakon 2 kruga euforije su mi pocele kocnice propadat radi pregrijavanja i ruke bolit da je to nemoguce od konstantnog treskanja po breaking bumpsima. Ne kazem da neces uzivat ali ce ti nakon 2-3 kruga ruke pocet otpadat.

Kaj se tice bajka 140mm hoda je po meni nekak premalo, jer sam i ja sa 160 osjetio par puta da mi to nije to premda mi je bilo lakse nego Crocusu sa 150mm.
Moras znat da bi trebao imati i rezervne pakne u slucaju da ti se ova potrose jer 2 servisa kaj su tamo cijepaju finu cifru za par.

Od opreme je pod obavezno FF kaciga, stitnici za koljena, laktove, dobro dodju goggle i kornjaca.
zgmmax je offline   Reply With Quote