29.05.2013., 11:32
|
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor syzygy
Ok, slažem se s ovime makar Nino nije mislio u tom kontekstu. Ali zanima me tko od tih zumbula se sjeti u tih par posto marže ubacit telefonsku, mail i IRL podršku, te zatim to sve bacit na grbaču jedne osobe koja je u smjeni.
Pogledajmo kako ostali web shopovi funkcioniraju (ne bi sad htio navodit tocno koji, ali svi znamo koji su vodeci) - imaš online narudzbu, imaš rok isporuke, nemas fizicki lager i nemas korisnicku podrsku, ali ipak sve funkcionira donekle kako treba.
Realno, mogli su spustit cijene 5% od konkurencije, a poduplat korisnicku podrsku i "iskustvo kupovine", umjesto da dumpaju za više, a usput izgube smisao fizicke trgovine.
Mislim, ne znam, mozda sam u krivu, ali ovo trenutno im i ne prolazi kako treba.
|
Ja se apsolutno slažem da razina usluge koju nude nije adekvatna, i to s telefonima i mejlovima samo im tjera kupce, kao i osoblje koje je pretrpano i ne stiže odraditi što bi trebalo, sve to zajedno je jako loša kombinacija i sigurno na duži rok samo će im donijeti loš glas.
@ nino : uvijek je bio netko ko je prednjačio po cijenama, neki su čak bili i na razini dumpinga po cijenama. ja za neke mogu reci da imaju lošu uslugu jer sam osjetio na svojoj koži, od krivih isporuka do dugih čekanja, zatim izbjegavanja zakonskih odredbi koji ih kače ali oni stavljaju interne politike firmi pa te otkantaju samo tako. Ne želim pretvarati ovo u veću raspravu od koje je, samo sam teorijski želio ukazati na korelaciji razine i kvalitete usluge u maloprodaji sa cijenom.
|
|
|